TECHTech&ITTelefoane

Samsung va lansa un Galaxy S10 cu suport pentru 5G

Noua serie de telefoane Galaxy S10, de la Samsung, se pregătește pentru marea sa dezvăluire oficială. În ultima vreme au fost numeroase leak-uri despre ce pregătește următoarea generație, iar acum vine și Samsung cu o confirmare a planurilor sale pentru telefoanele de anul viitor, prin intermediul partenerilor săi de afaceri.

Rețelele de telefonie mobile Verizon și AT&T din SUA au anunțat că în prima jumătate din anul 2019 vor comercializa un smartphone din seria Galaxy nou cu suport pentru 5G. Conform declarației oficiale a președintelui diviziei de divertisment și mobilitate a AT&T:

5G va fi mai mult decât o simplă rețea. Utilizatorii vor căpăta cu timpul acces aproape în timp real la posibilități nemainevăzute. Împreună cu Samsung plănuim să aducem cea mai bună tehnologie și inovație clienților noștri. Viitorul pe care ni-l imaginăm abia începe, și este un moment grozav să fii un utilizator.

Acele „posibilități nemaivăzute” se referă la faptul că 5G este capabil să ofere viteze de 1Gb/s, mergând teoretic până la 20Gb/s. Efectiv ar fi o soluție grozavă pentru internet de tipul broadband, ceva ce ar fi foarte util în SUA, deoarece sunt numeroase zone unde infrastructura actuală nu suportă astfel de viteze.

Nu sunt detalii oficiale despre ce formă va lua acest telefon Samsung Galaxy S10 cu 5G sau când exact va fi disponibil. Zvonurile sugerează că acesta va fi telefonul aniversar, lansat cu ocazia împlinirii a 10 ani de când a fost lansată seria Galaxy.

[Forbes]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button