TECHTech&ITTelefoane

Samsung confirmă că va lansa un telefon pliabil pe 20 februarie

Samsung a făcut primele dezvăluiri despre un telefon pliabil în noiembrie anul trecut, iar apoi apoi la CES în acest an a prezentat modelul unui public limitat. Zvonurile indicau spre faptul că producătorul va lansa ineditul smartphone, cunoscut acum drept Galaxy Fold, pe 20 februarie, alături de seria Galaxy S10. Acum, conform unei postări făcute pe contul oficial de Twitter al companiei, se pare că data a fost confirmată.

Samsung a postat pe Twitter un teaser video cu titlul „Viitorul mobilelor va fi dezvăluit pe 20 februarie 2019”. Videoclipul nu oferă detalii despre Samsung Fold, însă prezentarea face destul de clar trimitere către acest model.

Într-un promoțional prezentat la începutul acestei luni, Samsung ne-a oferit o idee despre cum ar putea arăta telefonul. Modelul va oferi două ecrane – unul care măsoară 4,58-inch, iar celălalt care măsoară 7,3 inch. Afișajul mai mic va sta pe capacul exterior al telefonului și va avea un raport de aspect de 21: 9 și o rezoluție de 1960 x 480 pixeli. Ecranul mai mare, pe de altă parte, va avea un raport de aspect de 4,2:3 și o rezoluție de 2152 x 1536 pixeli.

Mai avem doar câteva zile până la evenimentul Samsung Unpacked de pe 20 februarie, așa că în curând vom afla tot ce se poate ști despre Galaxy Fold.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button