Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Samsung va lansa încă un telefon de talie flagship anul acesta

/
/
/

Galaxy S8 doar ce a fost lansat, dar Samsung deja se pregătește să anunțe încă un telefon de top pentru anul acesta.

Nu este vorba de un zvon, ci o parte din comunicatul companiei despre situația sa financiară. Noul telefon de talie flagship va sosi în ce-a de-a doua jumătate din anul 2017 și foarte probabil va fi orientat spre a face competiție noilor modele de la Apple, inclusiv noul telefon aniversar.

Detalii despre telefon nu sunt cunoscute, dar există ceva șanse să fie vorba de următoarea iterație a seriei Galaxy Note. Ultima variantă din această serie a fost lansată în a doua jumătate din anul 2016. Era atunci vorba, desigur, de Galaxy Note 7, un telefon infam, care a trebuit să fie retras de pe piață din cauza problemelor de ordin tehnic ce făceau bateria sa să explodeze. Conform raportului Samsung, toate unitățile prezentau un risc de explozie, nu doar un procent mic din unități sau doar cele echipate cu un anumit tip de baterie.

[PC World]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar