MORE

Samsung va face telefoane low-end cu camere mai bune

Daca aveti un smartphone low-end, probabil ati observat ca pozele facute de acest gen de dispozitiv tind sa arate mai slab ca cele facute cu telefoane care dateaza din anul 2007. Samsung intentioneaza sa repare asta, pe modelele sale low-end si mid-range.

Conform unor zvonuri pentru care nu exista in acest moment confirmare, urmatoarea generatie de telefoane low-end si mid-range de la Samsung va include un chip de stabilizare optica. Asta va permite realizarea de poze cu mai putine efecte negative de la tremurarea mainii, si potential chiar capturi video care beneficiaza de aceeasi stabilitate.

Desigur, sa ai un astfel de chip pe o camera cu rezolutia unui cartof ar fi cam lipsit de sens, asa ca se presupune ca senzorul in sine va fi de o calitate mai mare, comparabil cu ce gasiti acum in cele mai ieftine telefoane Samsung.

Acelasi surse anonime, care ar putea fi complet false, indica posibilitatea integrarii de tehnologii precum NFC si reincarcare wireless in dispozitivele mid-range, lucruri pe care in mod normal le-ati gasi numai pe modelele mai scumpe.

Samsung nu a emis un anunt oficial despre planurile sale pentru camerele din dispozitivele low-end si mid-range de anul viitor, dar cu un CES peste o luna, probabil vom afla daca este adevarat sau nu in curand.

[WCCFTech]
Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close