Telefoane

Samsung va dezvălui defectul lui Galaxy Note 7 pe 23 ianuarie

Galaxy Note 7 a fost pe departe cel mai nefericit telefon al anului 2016 și va intra în istorie ca una dintre cele mai mari dezastre comerciale cu putință. Nu pentru că era un produs slab, necompetitiv sau nefuncțional, ci pentru că avea tendința să explodeze. De ce? Samsung va anunța oficial în curând.

Compania va organiza o conferință de presă în ziua de 23 ianuarie pe la ora 5 dimineața (ora României). Această conferință va fi transmisă în direct pe pagina oficială a companiei, Samsung.com.

Ceea ce va declara companie s-ar putea să nu vină tocmai ca o surpriză. A fost deja o investigație independentă din care reiese că bateria a fost pusă mult prea aproape de celelalte componente, iar în momentele în care aceasta se încălzea, nu avea loc în care să se expandeze, așa că se învelișul protectiv era penetra.

Galaxy Note 7 a fost retras de la vânzare, Samsung suferind pierderi care sunt estimate a fi între 3 și 17 miliarde de dolari din cauza defectului de fabricație care a provocat câteva incendii, panică și intervenție guvernamentală.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button