Telefoane

Samsung va cumpăra întreaga primă serie de Snapdragon 845

Dacă așteptați să cumpărați un telefon nou anul viitor care să se folosească de chipset-ul Snapdragon 845, probabil ar fi bine să strângeți bani pentru un Samsung, fiindcă nu va fi disponibil pentru alte mărci pentru o vreme.

Umblă vestea prin industrie, din mai multe surse din câte se pare, că Samsung a ajuns la un acord cu Qualcomm pentru achiziția primei serii de chispet-uri Snapdragon 845. Acestea vor fi folosite pentru a echipa următoarea telefoanele Galaxy S9 și S9 Plus. Dacă veste vi se pare surprinzătoare, fiindcă fiecare telefon Galaxy pe care l-ați avut avea un procesor Exynos, ar trebui să vă amintiți că în SUA aceste telefoane se folosesc de Snapdragon.

Achiziția aceasta va însemna că orice alt producător de telefoane dorește să folosească noua generație Snapdragon pentru dispozitivele sale va trebui să mai aștepte o vreme, până când a doua serie intră în producție. În funcție de când se va întâmpla asta, ori ați putea vedea întârzieri pentru unele telefoane noi, ori acestea se vor folosi tot de chipset-ul Snapdragon 835.

Merită menționat că nu este prima dată când Samsung face asta.

[GSM Arena]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button