Telefoane

Samsung va anunța rezultatele investigației proprii despre Galaxy Note 7

De când Samsung Galaxy Note 7 tot a început să provoace incendii, lumea s-a tot întrebat care a fost cauza, iar una oficială urmează să fie anunțată.

Investigația internă a Samsung s-a încheiat, iar raportul a fost trimis către două organizații din SUA și Coreea de Sud care se ocupă cu certificarea pentru siguranță a dispozitivelor electronice. Compania nu a dezvăluit publicului ce a descoperit, acest anunț urmând cu siguranță în viitorul foarte apropiat.

Conform unei investigații paralele făcută de către Instrumental Technologies, motivul pentru care Galaxy Note 7 ar tot exploda este o amplasare incorectă a bateriei. Aceasta ar fi fost pusă mult prea aproape de restul componentelor, iar în momentul în care erau exercitate forțe asupra sa, sau bateria se expanda din cauza căldurii, celelalte componente provocau ruperea sa.

Samsung probabil va anunța o descoperire similară. Până acum, compania a dat vina pe baterii, rechemând de pe piață toate modelele și înlocuindu-le cu unele care nu ar fi suferit de această problemă. Dar și aceste modele aveau tendința să ia foc.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button