Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Samsung tocmai a scos pe piata un MicroSD de 256 GB

/
/
/
img

Noul card MicroSD al celor de la Samsung pare sa fie gandit pentru cei care doresc neaparat sa i-a cu ei in vacanta toata filmele, toata seriale si toata muzica din PC, doar pentru ca este mai confortabil sa ai toate datele in telefon la un click distanta.

Toti avem un astfel de prieten care tine neaparat sa plece in concediu cu toata colectia de poze sau acel individ care face poze si filmeaza orice ocazie. Samsung EVO Plus MicroSD de 256 GB iti da practic sansa sa iti extinzi memoria telefonului cu mult peste ceea ce iti ofera unele telefoane, in 2016 existand inca laptopuri care ofera stocare de 128GB SSD, pe cand capacitatea de stocare creste vertiginos pe cardurile microSD. 

SanDisk au scos si ei recent un astfel de MicroSD de 200 de GB, card care pana in prezent a fost considerat cel mai mare card microSD, totusi din martie pana in prezent lucrurile s-au schimbat, trecand pe locul secund actualmente.

De partea tehnica, acest microSD are viteze de scriere si citire destul de impresionante,  95MB/s pentru citire si 90MB/s pentru scriere, EVO-ul fiind capabil sa stocheze pana la 55.200 de poze, 12 ore de video 4K, 33 de ore de clipuri FullHD sau 23.500 cantece.

Samsung a declarat ca acest produs are o garantie de 10 ani si se va gasi in peste 50 de tari la un pret de 249.99 dolari incepand cu luna iunie.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar