PC

Samsung Spune: Nu instalati Windows 10

Intr-o intorsatura de situatie destul de interesanta, Microsoft si Samsung sarbatoresc un an de Windows 10 cu un mare FAIL!

Producatorul coreean Samsung se pare ca isi sfatuieste clienti sa nu faca upgrade la Windows 10, indiferent cat Microsoft ii necajeste cu update-uri si pop-up-uri. 

Conform unui raport recent catre public al gigantului, staff-ul a admis ca driverii pentru PC-uri sunt inca extrem de instabili sau nu functioneaza pe noul sistem al celor de la Microsoft, clientii fiind sfatuiti sa nu faca upgrade-ul, riscand sa isi piarda informatiile.

Clienti Samsung se pare ca au fost destul de nemultumiti in ultimele 12 luni, fie pentru ca nu au putut sa instaleze WIndows 10 pe terminalele Samsung, fie pentru ca Windows 10 a fost instalat si acum PC-ul nu functioneaza cum trebuie.

Conform unor relatari venite de la clienti se pare ca o serie de placi wireless Broadcom refuza sa functioneze cu Windows 10, la care echipa de suport Samsung a raspuns foarte sec:

„Sincer vorbind, nu sugeram instalarea lui Windows 10 pe laptop-uri sau PC-uri Samsung si inca ne mai coordonam cu Microsoft in legatura cu asta”, a declarat departamentul de suport al Samsung Marea Britanie.

„Driverele care sunt pe site-ul nostru nu sunt compatibile cu cea mai nou varianta de Windows. De obicei recomandam sa pastrati varianta curenta de Windows si va vom da de veste atunci cand Windows 10 nu mai are probleme cu laptop-urile, calculatoarele sau monitoarele Samsung”

Ramane de vazut cum Samsung si Microsoft vor adresa problema, avand in vedere ca o serie de clienti nu sunt destul de multumiti. Pe de alta parte la noi in tara laptopurile si terminalele Samsung nu sunt atat de raspandite, dar asta nu face problema mai putin importanta. Totusi, cine vrea un spyware instalat pe laptop?

[tenforums]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button