Știri ITTECHTelefoane

Samsung spune că bateria din Galaxy Note 9 nu va face poc

Au trecut două generații de la incidentul exploziv cu Galaxy Note 7, dar dezamăgirea continuă să rămână în amintirea noastră. Note 8 a avut suficient succes cât să ne ajute să mai uităm, dar încă mai există scepticism cu privire la Note 9.

Ei bine, CEO-ul Samsung se grăbește să-și asigure clienții că, după incidentul cu Note 7, Samsung a făcut pași suplimentari pentru a se asigura că nu se va mai întâmpla nimic similar. Aceeași echipă de control al calității, care a fost asamblată acum doi ani, a lucrat din greu și la Note 9. Așadar, în ciuda faptului că Note 9 conține cea mai mare baterie pe care un smartphone Galaxy Note l-a văzut vreodată, nu vor apărea probleme legate de siguranța clienților.

Bateria din Galaxy Note 9 este mai sigură ca niciodată. Utilizatorii nu mai trebuie să-și facă griji în privința bateriilor.

În plus, DJ Koh, CEO-ul Samsung, este încrezător că Note 9 va depăși performanțele predecesoarelor datorită hardware-ului său de top, bateriei generoase și noului stylus, care este punctul cheie de vânzare al telefonului.

Galaxy Note 9 se mândrește cu cea mai bună performanță, cu S-pen-ul specializat, precum și cu camera inteligentă. Sperăm ca vânzările (noului dispozitiv) vor depăși Galaxy Note 8.

Dar numai timpul va spune dacă așteptările CEO-ului sunt justificate sau dacă utilizatorii își pierd interesul în seria Note sau în segmentul smartphone premium, în general.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button