Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Samsung spune că bateria din Galaxy Note 9 nu va face poc

/
/
/
img

Au trecut două generații de la incidentul exploziv cu Galaxy Note 7, dar dezamăgirea continuă să rămână în amintirea noastră. Note 8 a avut suficient succes cât să ne ajute să mai uităm, dar încă mai există scepticism cu privire la Note 9.

Ei bine, CEO-ul Samsung se grăbește să-și asigure clienții că, după incidentul cu Note 7, Samsung a făcut pași suplimentari pentru a se asigura că nu se va mai întâmpla nimic similar. Aceeași echipă de control al calității, care a fost asamblată acum doi ani, a lucrat din greu și la Note 9. Așadar, în ciuda faptului că Note 9 conține cea mai mare baterie pe care un smartphone Galaxy Note l-a văzut vreodată, nu vor apărea probleme legate de siguranța clienților.

Bateria din Galaxy Note 9 este mai sigură ca niciodată. Utilizatorii nu mai trebuie să-și facă griji în privința bateriilor.

În plus, DJ Koh, CEO-ul Samsung, este încrezător că Note 9 va depăși performanțele predecesoarelor datorită hardware-ului său de top, bateriei generoase și noului stylus, care este punctul cheie de vânzare al telefonului.

Galaxy Note 9 se mândrește cu cea mai bună performanță, cu S-pen-ul specializat, precum și cu camera inteligentă. Sperăm ca vânzările (noului dispozitiv) vor depăși Galaxy Note 8.

Dar numai timpul va spune dacă așteptările CEO-ului sunt justificate sau dacă utilizatorii își pierd interesul în seria Note sau în segmentul smartphone premium, în general.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar