TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Samsung lucrează la un model de smartphone double-folding

A revenit moda telefoanelor pliabile, iar Samsung s-a distrat, experimentând cu linia sa de telefoane in-fold Galaxy Z Fold și cu familia clamshell Galaxy Z Flip. Iar progresul tehnologic, mână în mână cu design-urile indrăznețe, îl determină pe producătorul sud-coreean să meargă și mai departe. De data aceasta, este vorba tot despre un smartphone pliabil, dar double folding, adică se va folosi de doi pivoți pentru a oferi flexibilitate și pentru a mări dimensiunea ecranului.

Sursele indică faptul că acest misterios model de smartphone double-folding ar putea fi dezvăluit până la sfârșitul acestui an. Samsung deja experimentează cu mai multe variante ale design-ului, în ceea ce privește modul de „desfacere” și amplasamentul pivoților. Potrivit informațiilor, design-ul în sine este gândit de așa natură încât ecranul desfăcut în totalitate să aibă un aspect ratio de 16:9 sau 18:9, pentru a putea rula aplicații și jocuri mai fluid și la rezoluții mai mari.

Un smartphone double folding Samsung, pe care probabil că îl desfaci ca pe fotografiile înșirate în portofel

Iar acestea mă duc cu gândul la acel Samsung Galaxy Z Fold 3 despre care vorbeam la sfârșit de 2020. Randările acelui model prezentau un smartphone pliabil foarte mișto, iar ideea producătorului cu privire la acei doi pivoți care să permită un double folding creativ pare să corespundă cu ilustrațiile telefonului. Pe atunci, misterul orbita în jurul unui model dual-fold și tri-fold, cu panouri desfăcute în sensuri diferite și alte nebunii. Ar putea fi vorba chiar despre acest viitor smartphone double-folding? N-ar fi exclus.

Samsung Galaxy Z Fold 3 – Design-ul este fascinant

Totuși, chiar dacă se gândește la un smartphone double-folding, Samsung și-a mai exprimat în trecut îngrijorarea cu privire la modul în care telefonul în sine se pliază, riscul outfolding-ului fiind acela de a strica ecranul. În orice caz, pe timp de criză de chip-uri, Samsung o duce foarte „flower-power” și trântește pe hârtie fel de fel de modele extravagante. Rămâne însă de văzut care va fi rezultatul final.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button