Știri ITTECHTelefoane

Samsung scapă din greșeală pe net intro-ul la Galaxy Note9

A mai rămas mai puțin de o săptămână până la lansarea Galaxy Note9 de pe 9 august, aparent însă canalul oficial de YouTube al reprezentanței Samsung din Noua Zeelandă nu a reținut data exactă. Un videoclip introductiv al dispozitivului a fost încărcat și, judecând după numele său și faptul că a fost rapid dat jos la scurt timp după aceea, înseamnă că trebuie să fi fost un accident.

Video-ul se referă la varianta actualizată de S Pen și la funcționalitatea sa îmbunătățită, la capacitatea extinsă de stocare și la durata de viață a bateriei pe parcursul unei zile. S Pen apare în galben, iar Galaxy Note9 este prezentat în nuanța Coral Blue. Noul S Pen va avea Bluetooth și alte caracteristici suplimentare.

Videoclipul mai prezintă o variantă de stocare mai mare – „1 terabyte cu memorie extensibilă„. Dar nu vă impacientați prea tare, este bine să reușim să citim printre rândurile materialelor publicitare – foarte probabil acest lucru nu va însemna că Galaxy Note9 va avea 1TB de stocare internă, ci mai degrabă că modelul cu cea mai mare capacitate de stocare, de 512 GB, va avea și suport pentru cartele microSD de până la 500 GB. Și în cele din urmă „viața bateriei pe tot parcursul zilei”, ar putea fi un alt indiciu că Samsung a extins durata bateriei, despre care se zvonește că este de 4,000 mAh de această dată.

Chiar dacă videoclipul oficial a fost dat jos la scurt timp după ce a apărut pe YouTube, noi am păstrat o variantă, pe care am urcat-o pe canalul nostru de YouTube. Puteți vedea clipul introductiv direct de pe canalul nostru (dacă sunteți deja abonați) sau accesând link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button