TelefoaneȘtiriTech&IT

Ecranele de pe Samsung Galaxy S23 Ultra au o problemă

It's not a bug, it's a feature?

Compania Samsung nu este una ferită de probleme atunci când vine vorba despre telefoanele lor. Cred că deja toți știm despre dezastrul catastrofic cu care Samsung s-a confruntat cu Galaxy Note 7, și deși problema despre care urmează să vorbim azi nu are aceleași proporții, mulți oameni sunt (pe bună dreptate) furioși pe companie. Dar ce s-a întâmplat mai exact?

Ei bine, foarte multe dintre unitățile de Samsung Galaxy S23 Ultra, un telefon care costă peste 6.000 de lei, au un mic defect într-unul dintre colțurile ecranului, conform mai multor postări pe Reddit și Twitter. Mai exact, atunci când lumina bate direct în colțul din dreapta jos se poate observa cum ecranul nu a fost laminat corect. Asta se traduce în niște „valuri” destul de vizibile din anumite unghiuri.

Asta poate deveni foarte enervant, mai ales pentru cineva care are așteptări mari de calitate atunci când dă peste 1.200 de euro pe un telefon. Întrebările au început să se adune cu repeziciune. De ce se întâmplă asta? Este normal? Ce e de făcut în cazul ăsta? Iar Samsung nu a stat degeaba și a răspuns tuturor acestor întrebări, dar răspunsul nu a fost cel pe care fanii îl așteptau.

Practic, compania a anunțat că acele „valuri” sunt complet normale și se trag din faptul că telefonul este rezistent la apă și praf, astfel laminarea ecranului și sigilarea telefonului trebuie făcute mai serios. Astea fiind zise, Samsung a confirmat faptul că aceste imperfecțiuni nu reprezintă un defect.

Acum, nu știu ce să zic despre procedeele Samsung de fabricație, dar pot să confirm faptul că niciunul dintre telefoanele pe care le-am avut și care au fost rezistente la apă și praf nu au avut această problemă. Mai mult, atunci când unul dintre punctele esențiale ale telefonului este ecranul, nu ar fi frumos ca acesta să fie impecabil și fără imperfecțiuni, în special pentru prețul de 1.200 de euro? Zic și eu.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button