MORE

Samsung redevine cel mai mare producator de telefoane

Eternul razboi intre Samsung si Apple… nu mai este ceva de actualitate. Totusi, titlul de cel mai mare producator de terminale mobile este ceva la care ambele firme aspira, dorind sa vanda cat mai multe produse. Pentru ca mai multe unitati vandute inseamna o felie mai mare din piata si dominanta in fata competitie. Astfel, se pare ca Samsung redevine cel mai mare producator de telefoane.

Cu toate ca Samsung nu are  obiceiul de a publica frecvent cifrele de vanzari, Strategy Analytics, un site care se concentreaza pe analiza pietei de telefoane mobile estimeaza ca Samsung are deja cel mai mare numar de unitati livrate de telefoane mobile la nivel global, cu 83 de milioane de unitati vandute. Samsung redevine cel mai mare producator de telefoaneSamsung redevine cel mai mare producator de telefoane

Apple pe de alta parte ofera date despre numarul de unitati livrate, avand 61de milioane de unitati vandute in ultimul trimestru al anului trecut, facand din companie cel mai producator de telefoane mobile din perioada respectiva. Este de inteles, avand in vedere ca discutam despre lansarea lui iPhone 6 si iPhone 6 plus. Din pacate, 61 de milioane ale celor de la Apple sunt depasite cu cele  83 de milioane de unitati vandute de Samsung pana in acest moment.

Articole asemanatoare

Back to top button