Telefoane

Samsung recomandă să nu mai folosiți Galaxy Note 7

Zvonurile de ieri s-au adeverit, Samsung a făcut un anunț oficial prin care anunță că încetează vânzarea de telefoane Galaxy Note 7 la nivel global și că nu mai permite schimbarea lor cu modele noi, din moment ce nu par să existe modele 100% sigure.

Spre deosebire de ultima încetare a vânzării, de această dată Samsung a mers cu un pas mai departe. Compania recomandă ca toți utilizatorii de Galaxy Note 7 să oprească acum telefoanele și să se folosească de opțiunile pe care le ai la dispoziție. Prin asta presupun că Samsung se referă la returnarea telefonului la magazin.

Situația este foarte gravă în acest moment pentru Samsung. Nu prea vezi în fiecare zi o situație în care producătorul unui telefon recomandă să îl închizi și să nu îi mai dai drumul. Faptul că Samsung este atât de direct despre această situație este un semn bun, dar după ce două telefoane iau foc pe avioane, iar serviciile de curierat și poșta obligă folosirea unei cutii ignifuge pentru returnarea telefoanelor, nu e de parcă Samsung ar mai avea alternative.

[Anandtech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

25 comentarii

  1. sa imi suga pula samsung mai nou ! o sa il inchid si il bag in cur ! sa imi dea discount pentru 100 de euro cat am dat pe husa 100 de uro cat am dat pe setul de charger ! pe folie da-i iun cacat deja e prea de tot

  2. La ce vorbiți dacă nu știți câte cazuri sau înregistrat în Europa am telefonul de când l-au lansat …..nu am avut probleme și nu mai mâncați rahat este unul dintre cele mai bune dispozitive mobile la ora actuală …..pe lângă asta fiecare face ce vrea cu bani săi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button