Telefoane

Samsung raspunde oficial problemelor Note 7 si stabileste o strategie de viitor

Seria de telefoane Galaxy Note 7 le-a adus celor de la Samsung o serie de neplaceri, compania fiind obligata sa se confrunte cu un val de plangeri si accidente.

Ceea ce este interesant, este felul in care Samsung au manageriat situatia, asumandu-si vina si intrebuintandu-se activ sa recupereze terminalele defectuoase. Este un pas in fata, mai ales ca in ochii clientilor, multi dintre acestia pierzandu-si increderea in brand.

Acest nou comunicat reafirma faptul ca Samsung isi i-au rolul in piata serios, dar si faptul ca isi respecta clientela. Ramane de vazut cum vor evolua lucrurile pentru coreeni in viitor, Note 7 fiind o pata destul de mare pe reputatia Samsung. Dar, dupa cum am spus, se fac pasi in directia cea buna.

Către clienții noştri,

Misiunea Samsung este de a inova și de a crea tehnologii revoluționare, care să îmbunătățească vieţile oamenilor. Un principiu important al misiunii noastre este de a oferi cea mai bună calitate şi cel mai înalt nivel de siguranţă. Recent, nu am reușit în a ne respecta această promisiune.

Întrucât Note7 nu era încă disponibil comercial în Europa, numărul de utilizatori care au fost afectați pe plan european este redus. În ceea ce privește utilizatorii care au primit dispozitivul în timpul perioadei de precomandă, ne asumăm că nu ne-am ridicat la nivelul aşteptărilor lor şi al standardelor noastre. Regretăm acest fapt.

Tratăm cu seriozitate responsabilitatea noastră de a rezolva sesizările și nemulţumirile ce țin de calitate şi siguranţă. În colaborare cu agenţiile guvernamentale şi partenerii din industrie din întreaga lume, luăm măsuri proactive pentru a face lucrurile mai bine. Prezentăm mai jos măsurile pe care le-am luat.

După cum aţi auzit – sau ați experimentat – am oprit producţia de Galaxy Note7. Luăm măsuri urgente pentru a ne asigura că orice dispozitiv Note7 este restituit fără probleme. Apreciem răbdarea celor implicați direct pe întreaga durată a procesului de înlocuire.

Samsung este dedicat în totalitate pentru a identifica și a remedia sursa problemei pe care bateria de Note7 o prezintă. Am iniţiat deja investigaţii cu experţi externi pentru a verifica toate aspectele dispozitivului, incluzând bateria, hardware-ul, software-ul şi procesul de fabricaţie. Odată disponibile aceste rezultate, vom impărtăși în mod transparent concluziile la care am ajuns.

Samsung are o istorie în inovație, am arătat că putem şi că știm să învățăm din greşeli. Întotdeauna ne dorim să inovăm, pentru a crea următoarea generaţie de tehnologii de top pentru consum, în timp ce siguranța este principala noastră prioritate. Vom investi în îmbunătăţirea serviciilor pentru clienţii noștri şi pentru a asigura calitatea la cele mai înalte standarde.

În numele tuturor angajaţilor din Europa, ne pare foarte rău şi suntem recunoscători pentru că ne-ați sprijinit. Vă vom asculta, vom învăţa din acestă experiență şi vom face tot ce ne stă în putință pentru a vă recâştiga încrederea.

Cu sinceritate,
YH Eom
Preşedinte şi CEO – Samsung Electronics Europe

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button