Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Samsung a promovat Galaxy Note 9 de pe un iPhone

/
/
/
img

Balba a fost zarita pe contul de Twitter al celor de la Samsung Nigeria, intr-o postare care intre timp a fost stearsa.

Cel mai recent caz in care produsul unei companii rivale este promovat printr-un tweet scris pe iPhone ii vizeaza pe cei de la Samsung. Pe contul de Twitter al Samsung Nigeria a aparut in acest weekend o postare in care era laudat display-ul smartphone-ului Galaxy Note 9, doar ca reprezentantii companiei nu au parut sa remarce in timp util mesajul care indica sursa postarii ca fiind un iPhone.

Eroarea a fost reperata de catre criticul video MKBHD, iar in urma notificarii publice a acestuia Samsung a sters postarea originala. Contul nigerian al companiei nu este singurul care a comis o greseala de acest fel. Cu putin timp in urma, contul Saudit al companiei a impartasit un tweet similar, publicat de asemenea de pe Twitter pentru iPhone. Mai mult, desi ultimul mesaj se refera la capacitatile ecranului lui Galaxy Note 9, se pare ca poastarea a fost facuta de pe un iPhone XS Max, al carui display de 6.5 inci e in general considerat de critici mai bun decat modelul promovat.

Genul acesta de balba nu este insa rezervata doar pentru Samsung. Gal Gadot, starul din Wonder Woman, a postat recent un tweet in care lauda Huawei Mate 10 de pe un iPhone, iar daca e sa mergem putin mai in urma ne putem aminti de momentul cand Donald Trump ameninta Apple cu un boicot printr-un tweet facut pe iPhone. Este drept ca accidente se intampla la tot pasul, dar gafele din gama „via Twitter pentru iPhone” sunt intotdeauna printre cele mai pline de umor.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar