Știri ITTECHTelefoane

Samsung a promovat Galaxy Note 9 de pe un iPhone

Balba a fost zarita pe contul de Twitter al celor de la Samsung Nigeria, intr-o postare care intre timp a fost stearsa.

Cel mai recent caz in care produsul unei companii rivale este promovat printr-un tweet scris pe iPhone ii vizeaza pe cei de la Samsung. Pe contul de Twitter al Samsung Nigeria a aparut in acest weekend o postare in care era laudat display-ul smartphone-ului Galaxy Note 9, doar ca reprezentantii companiei nu au parut sa remarce in timp util mesajul care indica sursa postarii ca fiind un iPhone.

Eroarea a fost reperata de catre criticul video MKBHD, iar in urma notificarii publice a acestuia Samsung a sters postarea originala. Contul nigerian al companiei nu este singurul care a comis o greseala de acest fel. Cu putin timp in urma, contul Saudit al companiei a impartasit un tweet similar, publicat de asemenea de pe Twitter pentru iPhone. Mai mult, desi ultimul mesaj se refera la capacitatile ecranului lui Galaxy Note 9, se pare ca poastarea a fost facuta de pe un iPhone XS Max, al carui display de 6.5 inci e in general considerat de critici mai bun decat modelul promovat.

Genul acesta de balba nu este insa rezervata doar pentru Samsung. Gal Gadot, starul din Wonder Woman, a postat recent un tweet in care lauda Huawei Mate 10 de pe un iPhone, iar daca e sa mergem putin mai in urma ne putem aminti de momentul cand Donald Trump ameninta Apple cu un boicot printr-un tweet facut pe iPhone. Este drept ca accidente se intampla la tot pasul, dar gafele din gama „via Twitter pentru iPhone” sunt intotdeauna printre cele mai pline de umor.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button