TECHTech&ITTelefoane

Samsung promite telefoane mid-range mai interesante

De câțiva ani tot umblă o vorbă prin popor. Cea că dacă vrei un telefon bun, nu mai cumperi unul flagship, te orientezi pe unul mid-range, pentru că de obicei va include aceleași funcții ca unul de top, dar cu performanță ceva mai mică și la o fracțiune din preț.

Samsung pare să fie de acord cu această idee, din moment ce CEO-ul diviziei de telefonie mobilă, DJ Koh, anunță că modelele de talie flagship nu vor mai avea tratament preferențial. Îmbunătățirile tehnologice pe care le vedem de obicei la seria Galaxy S înainte de toate vor fi aduse de acum înainte seriei mid-range mai întâi.

Asta înseamnă că o funcție care își va face apariția în seria Galaxy A va ajunge apoi în seria Galaxy S, nu invers. În acest fel nu doar că veți avea parte de telefoane mai interesante la prețuri care nu vă fac să vă gândiți la împrumuturi bancare sau utilitatea tuturor organelor interne, dar Samsung are ocazia să testeze piața puțin, pentru a vedea dacă ceva are priză la public înainte de a implementa trăsături noi în seria mult mai scumpă și mai probabilă să genereze pagubă în cazul unui eșec. La urma urmei, dacă bateria lui Note 7 era implementată mai întâi la un telefon mai ieftin, iar eșecul s-ar fi produs acolo, compania n-a fi irosit aproape 5 miliarde de dolari. Poate că asta va însemna că vom vedea Dex și pe modele mai ieftine în curând.

Desigur, compania mai face asta și pentru că fiecare alt producător de telefoane se folosește deja de această tactică și cuceresc sectorul telefoanelor mid-range și low-end.

[CNet]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button