Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Samsung promite prețuri mult mai mici la SSD-uri

/
/
/

O veste bună pentru cei care se uită acum la un SSD de 512GB ca la unul de 2TB sau ca mâța în calendar. Samsung promite că prețurile pentru aceste medii de stocare vor scădea simțitor pe parcursul următorilor ani.

Conform estimărilor companiei, până în anul 2020 prețul pentru un SSD de 512GB va scădea cu mai bine 50%, ajungând să coste la fel de mult ca un HDD de 1TB. Prețul per gigabyte este în momentul actual în jurul a 0.36 dolari, cu mult mai mic față de ce era în 2012, 1.17 dolari, dar tot departe de ce trebuie să fie pentru ca toată lumea să își permită un HDD încăpător. Se estimează că modelel de 256GB vor costa cât un HDD de 1TB de la finalul anului viitor.

Compania se mai așteaptă ca piața pentru SSD-uri să crească simțitor până în 2018, Samsung dorind să vândă peste 23 de milioane de unități în acel an, sau cu 236% față de ce a reușit pe parcursul ultimelor 12 luni.

Așa că visul tuturor de-a renunța complet la un HDD se apropie. Nici măcar pentru biblioteca de Steam nu va mai trebui să folosiți un cârâitor lent, optând în schimb pentru un SSD silențios, rapid și compact.

[Overclock 3D]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

22 Comments

  1. Ei promit scaderea preturilor, hai ma taie dreak din ele, adevarul este ca majoritatea oamenilor cu un pic de rationament nu vor plati pt un ssd de 128 Gb cand la aceiasi bani iti cumperi un Hdd de 1terra, deci sunt obligati sa scada preturile ca altfel o sa vanda slab.

  2. Am folosit si HDD si SSD….diferenta este ca intre un i7 si un celeron ….efectiv după ce ai fost obișnuit cu un HDD si treci pe un SSD cu același laptop,efectiv parcă ai un laptop nou…încărcare win 8.1 cu HDD circa 50-60 secunde…același laptop cu SSD,acelasi SO cu boot de 8secunde!!!!…incredibil…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar