MORE

Samsung promite numai „lapte si miere”: adica numai metal si sticla!

La intalnirea de saptamana trecuta a actionarilor Samsung, executivii companiei au promis ca focusul produselor Samsung de acum inainte va fi pe carcase din metal, design slim si display-uri de definitie inalta. Adica, pe romaneste, telefoanele premium vor fi… premim. No more plastic si imitatie de piele. Cu alte cuvinte, nu vom mai avea de-a face cu terminale cu „feel” premium, ci cu o constructie din materiale scumpe si solide, si atentie marita la design. Pai, noi cand ziceam asta… Da’ cine dreaq sa ne bage-n seama 🙂

Aceasta decizie, pe care de altfel o banuiam dupa ce am vazut seria A si apoi, evident, noile Galaxy S6, a fost asadar confirmata, reiterata public de catre sefii companiei coreene. Sunt mai multi factori in spatele acestei decizii: succesul „de presa” al noilor S6, laudate pentru constructia si designul lor, ofensiva Apple in zona high-end, ofensiva producatorilor chinezi in zona entry si mid si nu in ultimul rand nevoia presanta a schimbarii strategiei dupa anul trecut ceva mai slab din punct de vedere al rezultatelor.

Personal, ma bucur. Nu am crezut niciodata in „aparenta”. Pentru mine „feel-ul” nu conteaza atat timp cat undeva in subconstient o voce imi repeta obsesiv: „E din plastic, e din plastic, e din plastic… E imitatie de piele, e imitatie de piele…”. (e o metafora… nu aud voci… inca :). Cred ca Samsung se indreapta clar in directia cea buna, si poate ca ar fi trebuit s-o faca chiar mai inainte. Credeti insa ca va fi suficient pentru a-i repozitiona pe primul loc, in fruntea producatorilor de telefoane?

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Samsung ar putea sa-si faca sistemul lor de operare. Pana atunci, degeaba fac telefoane cu procesoare quad-core si pun 3 gb ram. Atata timp cat au Android pe ele, poate sa le dea foc! (ma refer aici la optimizare)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button