Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Samsung promite numai „lapte si miere”: adica numai metal si sticla!

/
/
/
/
image
img

La intalnirea de saptamana trecuta a actionarilor Samsung, executivii companiei au promis ca focusul produselor Samsung de acum inainte va fi pe carcase din metal, design slim si display-uri de definitie inalta. Adica, pe romaneste, telefoanele premium vor fi… premim. No more plastic si imitatie de piele. Cu alte cuvinte, nu vom mai avea de-a face cu terminale cu „feel” premium, ci cu o constructie din materiale scumpe si solide, si atentie marita la design. Pai, noi cand ziceam asta… Da’ cine dreaq sa ne bage-n seama 🙂

Aceasta decizie, pe care de altfel o banuiam dupa ce am vazut seria A si apoi, evident, noile Galaxy S6, a fost asadar confirmata, reiterata public de catre sefii companiei coreene. Sunt mai multi factori in spatele acestei decizii: succesul „de presa” al noilor S6, laudate pentru constructia si designul lor, ofensiva Apple in zona high-end, ofensiva producatorilor chinezi in zona entry si mid si nu in ultimul rand nevoia presanta a schimbarii strategiei dupa anul trecut ceva mai slab din punct de vedere al rezultatelor.

Personal, ma bucur. Nu am crezut niciodata in „aparenta”. Pentru mine „feel-ul” nu conteaza atat timp cat undeva in subconstient o voce imi repeta obsesiv: „E din plastic, e din plastic, e din plastic… E imitatie de piele, e imitatie de piele…”. (e o metafora… nu aud voci… inca :). Cred ca Samsung se indreapta clar in directia cea buna, si poate ca ar fi trebuit s-o faca chiar mai inainte. Credeti insa ca va fi suficient pentru a-i repozitiona pe primul loc, in fruntea producatorilor de telefoane?

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

  1. Samsung ar putea sa-si faca sistemul lor de operare. Pana atunci, degeaba fac telefoane cu procesoare quad-core si pun 3 gb ram. Atata timp cat au Android pe ele, poate sa le dea foc! (ma refer aici la optimizare)!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar