MORE

Samsung produce memorie de 256GB pentru mobile

Daca sunteti ca mine, probabil va uitati la un telefon cu 8GB de spatiu de stocare si va ganditi: „Cat de multe lucruri ar putea incapea pe asta, poate chiar ar fi suficient spatiu cat sa fac update la o aplicatie fara sa fiu nevoit sa le dezinstalez pe toate celelalte”. Eh, acele vise ar putea fi chiar modeste, pentru ca Samsung a inceput sa produca memorie ridicol de multa pentru telefoane mobile.

Compania anunta ca lucreaza la module de memorie de 256GB pentru telefoane mobile, ceea ce inseamna ca dispozitivele high-end sau flagship din perioada urmatoare sa nu fie limitate la banalul 128GB la care unii dintre noi oricum nici macar nu indraznim sa visam.

Si inainte sa spuneti „Dar de ce nu folosesti un card SD”, probabil n-ati ajuns inca la concluzia ca managementul de spatiu era oribil pe Android inainte de Marshmallow, cineva aparent crezand ca a copia modelul Windows de a pune toate datele in My Documents, sau pe o partitie de 700Mb, chiar daca ii spuneai sa foloseasca un card SD, era o idee grozava.

Aceste module de memorie dezvoltate de catre Samsung ar urma sa aiba viteze destul de mari. Ca citire ar putea ajunge pana la 250MB/s, iar a scriere merg pana la 850MB/s.

Din moment ce telefoanele incep sa inregistreze video in format 4K, mai mult spatiu niciodata nu strica.

[Kitguru]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button