Telefoane

Samsung pregătește un telefon cu clapetă de 2000 de dolari

Bine ați revenit în anul 2000, când un telefon cu clapetă era apogeul stilului și al tehnologiei, iar prețurile puteau fi ridicole. Deși, poate nu la fel de ridicole ca acum, considerând cât costă unele modele de iPhone sau Pixel.

Samsung pregătește un nou telefon menit pentru cei care duc dorul acelei ere, în care exista mai mult de o singură formă posibilă pentru un mobil. Telefonul se numește Samsung W2018, iar conform informațiilor care vin din China, va costa 2000 de dolari. Telefonul are o clapetă, o tastatură ca cea a telefoanelor din zilele bune, și dispune de două ecrane de 4.5 inch, câte unul pentru fiecare față a clapetei. Rezoluția acestora este de 1920×1080

Conform informațiilor care circulă acum pe internet, telefonul va fi construit pe baza unui chispet Snapdragon 835, cu 6GB de RAM și 64GB de stocare, deși informațiile anterioare indicau un Snapdragon 821 și 4GB de RAM. Samsung W2018 va avea o cameră principală de 12 megapixeli, una secundară de 5 megapixeli. Bateria telefonului ar urma să fie de 2300mAh, iar sistemul de operare este un umil Android 6.0.

Data de lansare pentru acest telefon nu este cunoscută deocamdată, nici pentru China, nici pentru inevitabila variantă internațională. Modelul pe care îl vedeți în imaginea de mai sus este din anii trecuți.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button