Știri ITTECHTelefoane

Samsung pregătește un nou Flip-Phone, W2019

Chiar dacă fiecare telefon de pe piață arată în acest moment cam identic, multe dintre ele optând și pentru aceeași freză, nu înseamnă că nu mai apare ocazional și ceva mai inedit, ca un flip-phone.

Samsung tinde să lanseze un astfel de mobil în fiecare an, de obicei doar în China, iar modelul de anul acesta a început să dea semne că se apropie. W2019 ar urma să fie o creație destul de elegantă dedicată celor care nu suportă noțiunea de-a avea un telefon la care nu se pot fâțâi cu balamaua.

Modelul W2019 ar trebui să aibă două ecrane Super AMOLED de 4.2 inch și să fie echipat cu un chipset Snapdragon 845, din moment ce la acest capitol rare ori mai apar surprize. Telefonul va avea două camere principale și se pare că va veni echipat cu un buton dedicat pentru Bixby. Conform listării din baza de date a comisiei de certificare din China, W2019 va mai avea o baterie de 3000mAh.

Prețul pentru această minunăție este cam cel pentru două telefoane lipite unul de altul, plus ceva lucruri suplimentare pe undeva pe acolo, adică în jur de 2100 de euro în cazul în care vreți să îl importați din China și găsiți un mod de-a evita să plătiți TVA-ul. Este mai mult un telefon de lux, destinat unui anume segment din public, nu este tocmai pentru toată lumea. Samsung nu produce așa ceva pentru omul de rând.

Imaginea de mai sus este de la varianta de anul trecut, în cazul în care vă întrebați.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button