TECHTech&ITTelefoane

Zvon: Samsung pregătește cea mai puternică tabletă Android

Piața tabletelor este cam la fel de vie în ultimii ani precum genul jocurilor de ritm. Ești convins că cineva încă le mai cumpără, dar pe lângă un produs lansat anual de un singur producător, nu vezi să mai fie ceva interes în această sferă.

Totuși, conform unor zvonuri ce s-au perindat recent pe internet, Samsung nu doar că pregătește să lanseze șapte tablete noi până las fârșitul acestui an, dar una dintre ele ar putea fi cea mai puternică tabletă Android produsă vreodată.

Acest model ar urma să se numească Tab S5, și va veni echipată cu un chipset Snapdragon 855, 6GB de RAM și 512GB de stocare, fiind vehiculată ca un competitor pentru iPad. Din moment ce, conform leak-ului, va veni și cu un Dex la pachet, transformarea sa într-un PC nu va fi dificilă. Ca urmare, ar putea fi chiar utilă pe partea de productivitate. Nu de alta, dar la această configurație probabil va avea un preț ce face un sistem nou Ryzen 3000 și o baterie mare să pară o alternativă mai atrăgătoare pe partea de portabilitate.

samsung tablete

Alături de Tab S5 vor mai fi o varietate de tablete de 8 și de 10.5 inch dedicate publicului larg, precum și încă una premium, numită Book 3. Acest model ar avea un ecran de 12 inch, de tipul AMOLED, un Snapdragon 850, 4GB de RAM și doar 128GB de stocare.

Dacă zvonul se va adeveri, vom afla în viitorul foarte apropiat.

[Trustedreviews]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button