Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Samsung pregateste modele de monitoare extreme

/
/
/

Anul 2016 va fi foarte interesant pentru cei care cauta un monitor nou, fiindca tehnologia nu a stat pe loc, gratie lui DisplayPort 1.3 de care Samsung pare ca va profita din plin.

Compania a dezvaluit doua monitoare noi a caror existenta nu era posibila pana la implementarea lui DisplayPort 1.3. Cele doua modele anuntate de Samsung au formatul Ultrawide, intr-o rezolutie de 3440×1440, dar la un refresh rate de 144Hz.

Asa ceva nu era posibil folosind varianta curenta a HDMI sau DisplayPort 1.2, singurele monitoare cu o asemena rezolutie care sa treaca de clasicul 60Hz, necesitand adesea ceva overclock din fabrica sau manual.

Samsung VA 144Hz

Cele doua monitoare vor avea o dimensiune de 30 si 35 de inch insa, nu au panouri TN. Ambele monitoare Samsung se folosesc de tehnologie VA, insemnand ca imaginea va avea o calitate mai buna decat cea redata de panourile care in mod normal ating 144Hz.

Desigur, traditional VA avea ceva probleme cu latenta, dar avand in vedere ca panourile au ajuns la 144Hz probabil au gasit o solutie pentru asta.

Nu sunt, momentan, informatii despre preturile pe care le vor avea aceste monitoare. Se stie doar ca Samsung le va lansa in vara si toamana acestui an, la timp pentru aparitia noilor placi video care vor folosi DisplayPort 1.3

[Overclock 3D]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar