MORE

Samsung Plaza Vest – Locul in care iti inlocuiesti display-ul la telefon

Deschis acum 8 ani de Samsung și ESD (Electronics Support Division), Samsung Plaza Vest, este cel mai mare centru de service din România. Este cunoscut clientilor prin serviciu-ul de tip „Reparații într-o oră” pentru telefoane mobile și televizoare.

Samsung Plaza Vest

Odata cu modernizarea sa, Samsung Plaza Vest inseamna in primul rand servicii mult mai bune:

  • clienții pot urmări în timp real evoluția reparației pe monitoarele special amenajate.
  • zona de așteptare a fost optimizată și cuprinde un număr dublu de locuri,
  • au fost create două puncte diferite de preluare și predare a produselor, eficientizând timpul de așteptare.

Pentru a facilita accesul la toate informațiile legate de dispozitivele Samsung, a fost creat Galaxy Info, o zonă special dedicată asistenței tehnice suplimentare. Un reprezentant Samsung este disponibil pentru a oferi detalii despre aplicații, setări, software, diagnosticare etc.

De asemenea, informații despre prețul, statusul și durata reparației sunt disponibile pe panou informațional interactiv, cât și în punctele de afișare din cadrul service-ului.

Samsung Plaza Vest

Utilizatorii isi pot personaliza dispozitivele prin gravură laser, fie printr-un text, fie printr-o fotografie.

De asemenea, există și diferite souveniruri Samsung, disponibile numai în service-ul Samsung Plaza, iar de la 1 septembrie 2017 vor fi zile speciale, de tip Happy Friday, ce presupun manopera zero pentru înlocuirea display-lui la telefoane.

Samsung Plaza oferă soluții „All-in-One”, ce presupun o gamă completă de servicii, de la instalare, reparare şi suport tehnic până la comercializarea de produse si accesorii.

Utilizatorii au ocazia de a interacționa cu cele mai noi produse Samsung chiar din incinta service-ului, unde este disponibil un showroom ce cuprinde atât cele mai noi smartphone-uri Samsung, cât și o gamă vastă de accesorii.

Centrul service Samsung Plaza Vest este situat pe Bulevardul Iuliu Maniu nr 7. şi este deschis de luni până vineri de la 9:00 la 21:00 şi sâmbăta de la 10:00 la 15:00.

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button