MORE

Samsung planuieste un monitor 4K HDR FreeSync in 100Hz

Samsung se pare ca planuieste un monitor 4K, HDR, in 100Hz, cu ecran curbat si cu FreeSync pentru ultima perioada a anului.

Monitorul poate sa se incadreze in segmentul de gama de varf al companiei, Samsung alegand sa doteze acest monitor cu mai toate tehnologiile disponibile in acest moment.

Astfel, se pare ca dispune pe langa un panou 3440×1440 in 100Hz, foloseste DisplayPort 1.3 si tehnologie Quantum Dot, pentru a putea livra suport HDR full, conform spuselor Samsung.

Conform companiei, monitorul are o gama de culori sRGB de 125%, Samsung alegand sa foloseasca panouri de inalta calitate VA cu un timp de raspuns de 4ms, pentru a ajunge la aceasta performanta.

Samsung a denumit acest model CF791, in cazul in care cineva se gandeste sa il achizitioneze si vine si cu doua boxe de 7W incorporate. Am mentionat ca stie si HDR FreeSync nu? Care este atractia principala a monitorului daca stam sa ne gandim bine.

Monitorul vine atat cu DisplayPort, dar si cu HDMI-uri, ambele conexiuni suportand AMD FreeSync si VESA Adaptive Sync la 100Hz, cu toate ca frecventa de raspuns minima FreeSync inca nu a fost specificata de catre producator. Samsung

Nu este primul si nici ultimul monitor HDR ce va fi disponibil pe piata incepand cu iarna acestui an, totusi, preturile pentru aceste monitoare sunt destul de piperate, avand in vedere si tehnologia de sub capota. Din pacate Samsung, cel putin momentan, este tacut cu privinta la pret, dar cel mai probabil se va incadra in aria de 2000 de euro cel mai probabil.

Articole asemanatoare

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button