Știri ITTECHTelefoane

Samsung oferă detalii despre senzorul său de 108MP

ISOCELL Bright HMX

Samsung va dezvălui în viitorul apropiat o nouă generație de telefoane, despre care se spune că ar avea în componență o variantă a noului senzor de 108 megapixeli al companiei. Totuși, până acum compania nu a dat prea multe detalii despre senzorul în sine, așa că a remediat recent această scăpare.

Ce exact este un ISOCELL Bright HMX? Un senzor foarte mare pentru camere de telefon mobil, care pe lângă faptul că are foarte mulți pixeli, vine și cu o serie de funcții și trăsături menite să îi îmbunătățească performanța. Spre exemplu, este primul senzor pentru telefoane produs de Samsung ce vine la pachet cu o funcție dual ISO. Asta va permite senzorului să se adapteze mai bine la condiții diferite de iluminare.

Pe lângă asta, senzorul mai poate să „lipească” patru pixeli la un loc, pentru a crea un soi de „pixel mare”, capabil să capteze mult mai bine detalii în condiții de lumină scăzută. Sigur, asta înseamnă că imaginea va avea doar 24 de megapixeli, nu 108, dar va arăta bine. Varianta senzorului ce va fi folosită la Galaxy S11+ ar putea lipi la un loc până și 9 pixeli.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button