TECH

Samsung Odyssey nu va fi disponibil în Europa

Când a fost prezentată platforma Windows Mixed Reality, Samsung a dezvăluit propria sa soluție, ce purta numele Odyssey.

Dispozitivul s-a remarcat prin faptul că folosea ecrane OLED și avea un preț simțitor mai mare față de restul căștilor de VR de pe această platformă. Odyssey costa 500 de dolari în SUA, prețul din Europa nefiind anunțat atunci. Și nici nu pare de parcă vom avea un preț pentru Europa, din moment ce Samsung anunță acum că Odyssey nu va fi disponibil în Europa.

Compania nu a dat un motiv, decizia fiind destul de bizară, având în vedere că până acum Samsung a mizat destul de mult pe VR. Ce e drept, GearVR nu a necesitat tocmai resurse multe pentru a fi proiectat și construit, comparativ cu un HMD în toată regula, dar tot s-a poziționat ca un mare suporter al fenomenului de realitate virtuală.

Odyssey va fi disponibil în SUA din ziua de 6 noiembrie. Cine știe, dacă are succes, poate va fi disponibil și în Europa. Atunci, prețul probabil nu va fi 500 de euro, din moment ce se vor aplica și taxe. În acest caz chiar nu ar mai părea a fi o ofertă prea bună, decât dacă poate să ofere performanță mai bună față de Oculus Rift, care costă acum 450 de euro pe meleagurile noastre.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button