Știri ITTECHTelefoane

Samsung nu mai este producătorul exclusiv de ecrane pentru iPhone

Samsung a fost singurul furnizor de ecrane OLED pentru iPhone X, singura companie cu capacitatea tehnică de a respecta specificațiile stricte și standardele de calitate ale ecranelor Apple – dar toate acestea par să se schimbe pentru iPhone XS / Max.

Korea Herald anunță că LG a fost confirmat oficial ca un furnizor secundar pentru ecrane OLED flexibile utilizate în iPhone Xs și Xs Max.

Sursele au arătat că panourile OLED de generație a șasea ale LGD au trecut recent o serie de teste de calitate ale Apple. În plus, compania de display-uri se pregătește să înceapă producția în masă a panourilor OLED la două linii de producție ale fabricii sale E6, care până acum au fost puse în funcțiune numai pentru testare.

Lui Apple de obicei îi place să împartă comenzile sale de componente între cel puțin doi furnizori, atât pentru a îmbunătăți fiabilitatea lanțului său de aprovizionare, cât și pentru a-și îmbunătăți poziția de negociere. În mod ideal, Samsung și LG ar dori ca fiecare să facă jumătate din afișaje, fiind dispuși să plătească chiar sume imense pentru ca firma lor să creeze o linie de producție exclusivă pentru iPhone, însă LG până acum a avut probleme să atingă volumul dorit de Apple.

Zvonurile au sugerat până acum că LG ar fabrica între două și cinci milioane de ecrane în ciclul inițial de producție.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button