Tech&ITȘtiri

Samsung și McAfee au prelungit parteneriatul și vor continua să includă antivirusul în produsele companiei

Nu o dată m-am plâns de sumedenia de aplicații sau jocuri mizerabile cu care unele telefoane vin din cutie. De la jocuri care pur și simplu nu sunt jocuri până la aplicații de social media (TikTok, Facebook), le-am văzut pe toate în materie de bloatware. Ce am remarcat pe mai toate dispozitivele de la Samsung pe care le-am testat în ultima vreme este că toate au venit cu o anumită aplicație instalată implicit: McAffee.

Și asta cu un motiv, pentru că cele două companii au un parteneriat solid de mai mulți ani. Iar acum, această colaborare tocmai s-a extins, așa cum reiese dintr-un comunicat oficial de presă al McAfee. Ce este nou de această dată este implementarea antivirusului și pe alte dispozitive ale companiei, cum ar fi seria de laptopuri Samsung care vine cu Windows 11.

Atunci când cineva cumpără cel mai nou produs de la Samsung, ultimul lucru la care se gândesc este securitatea. Consumatorii trebuie să se poată bucura de ce are mai bun de oferit internetul, de la aplicațiile bancare până la social media, cu beneficiul protecției împotriva riscurilor cibernetice pe deasupra. Gagan Singh, Chief Operating Officer at McAfee

Bineînțeles antivirusul poate fi dezinstalat, atât pe telefoane precum seria Samsung Galaxy S22 și S23, cât și pe tablete și pe laptopuri, deci dacă nu vrei să îl folosești îl poți șterge cu ușurință. Dacă vrei, totuși, să ai o protecție extra în fața virușilor pe lângă bunul simț, e o variantă bună. Sigur, nu e cel mai bun antivirus din lume, dar vine deja instalat, este convenabil și la îndemână.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button