TECHTech&ITTelefoane

Samsung lucrează la un dispozitiv cu camera frontala in-display

Noile inserții de formă triunghiulară înlocuiesc în ultima vreme versiunile originale mari de tip „breton”, și suntem curiosi sa vedem ce urmează. 2019 va fi probabil anul în care găurile din ecrane vor deveni la modă, cu camere și senzori incluși in display. Conform celor mai recente informații, Samsung lucrează deja la acest lucru.

Se pare că gigantul coreean nu pierde niciun moment și, pentru ca este singura companie care se tine departe de notch până acum (felicitari pentru asta!), încearcă să stopeze tendința. În timpul forumului Samsung OLED 2018, compania a mers chiar mai departe, anunțând că lucrează și la alte tehnologii legate de OLED. Compania încearcă acum să plaseze senzorul, tehnologia de sunet, tehnologia touch-sensitive și senzorul de amprente toate sub ecran. Dar suntem interesați în mod special de primul dispozitiv care va integra camerele video și toate tipurile de senzori sub display.

Pentru moment, doar cateva dispozitive sunt testate și deoarece Samsung Galaxy S10 se va lansa în doar câteva luni și tehnologia este abia la inceput, s-ar putea să nu reuseasca să o integreze. Asta dacă e sa ne luam după cel mai recent zvon de pe piata.

Dacă totul se desfășoară insa conform planului, am putea ajunge cu un pas mai aproape de a ne materializa visul legat de un dispozitiv cu ecran complet fara margini.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button