TECHTech&ITTelefoane

Samsung lucrează deja la rețelele de tip 6G

Deși rețelele 5G sunt încă în faza de dezvoltare și există doar câteva locuri în lume în care le puteți accesa cu extrem de puține dispozitive, totuși, acest lucru nu îi împiedică pe cei de la Samsung să privească și mai departe în viitor cu rețeaua mobilă de generația a șasea – 6G.

Marți, Samsung a confirmat oficial că a extins echipa de cercetare în domeniul telecomunicațiilor la nivelul unui centru de cercetare, după lansarea prealabilă a rețelei 5G. Acesta face parte din Centrul de Cercetare pentru Comunicații Avansate, recent înființat în cadrul companiei Samsung Research, care servește drept principală organizație de cercetare și dezvoltare a firmei din Seul.

Dar, în afară de cercetarea 6G, Samsung Research se ocupă și de inteligența artificială și de robotică. Nu este însă cazul să vă țineți respirația! Va fi nevoie de mulți ani pentru ca rețeaua mobilă de ultimă generație să devină funcțională. De fapt, vor trece ani buni pană cand 5G va intra in mainstream.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button