TECHTech&ITTelefoane

Samsung și LG pregătesc telefoane 5G pentru Mobile World Congress 2019

Dacă în acest an cea mai mare tendință pentru telefoane mobile a fost AI, atunci începutul lui 2019 va fi cu siguranță marcat de 5G. Toți producătorii majori vor face trecerea către noile viteze, inclusiv Xiaomi, care se pregătesc să prezinte Mi Mix 3 5G spre sfârșitului lunii februarie. Aceasta este și perioada în care va avea loc Mobile World Congress (MWC 2019) și, potrivit surselor din industrie din Coreea de Sud, producători precum Samsung și LG vor introduce primele lor telefoane cu 5G. Ambele companii își vor prezenta noile modele în timpul conferinței, asta alături de gamele de smartphone-uri deja așteptate.

Samsung se pregătesc și pentru aniversarea seriei de top Galaxy, cu Galaxy S10 care va fi oferit în cel puțin trei versiuni, cea mai puternică variantă având patru camere pe spate și încă două pe partea din față. Surse din industrie spun însă că telefonul 5G pe care il va introduce compania va fi separat de seria Galaxy, demarând probabil o noua linie in portofoliul de produse.

LG se pare că nu vor lansa o serie separată și nici nu vor introduce un model complet nou. Dispozitivul lor va fi un LG G7 ThinQ actualizat, probabil numit LG G7 + ThinQ 5G sau similar, asemănător cu actualizarea LG V30S ThinQ care a fost introdusă anul trecut la MWC. Un oficial din industrie a declarat că producătorul coreean dorește să „facă o schimbare pentru piața smartphone în 2020, considerând introducerea 5G ca o nouă oportunitate”.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button