MORE

Samsung lansează Galaxy Tab Active2

BUCUREŞTI, România – 24 octombrie, 2017Samsung Electronics Co., Ltd. lansează Galaxy Tab Active2, o nouă tabletă pentru mediul de business, cu design rezistent, orientat către nevoile utilizatorilor şi inspirată de inovaţiile aduse de profesioniştii din cadrul Samsung.

Galaxy Tab Active2 contribuie la transformarea digitală a piețelor verticale, precum industria transporturilor, a siguranţei publice şi a industriei prelucrătoare. Noul produs oferă o gamă variată de funcţii, precum integrarea datelor biometrice, modul multi-window şi capablităţi S Pen care funcţionează în condiţii extreme de muncă, îmbunătăţind productivitatea şi flexibilitatea angajaților din industriile mai sus menționate.

Opiniile utilizatorilor şi partenerilor au stat la baza conceperii Samsung Galaxy Tab Active2. Produsul

a fost dezvoltat special pentru a crea o nouă categorie de tablete pentru forţa de muncă globală,” spune Suk Jea Hahn, Executive Vice President al Samsung Electronics‘ Global Mobile B2B Team. „Am lucrat în mod strategic la construirea unui ecosistem larg de parteneri cu scopul creării unei funcţionalităţi extinse a tabletelor, prin colaborări cu lideri din industrie precum IBM, ECOM Instruments, Gamber Johnson, Ram®Mounts, iKey, Otterbox şi Koamtac. Împreună cu IBM Maximo, suntem încântaţi să dezvoltăm pentru prima dată cele mai bune capabilităţi de gestionare a resurselor din industrie pentru ca angajații de teren să îşi simplifice vieţile.”

Construirea unui ecosistem de parteneri cu liderii din industrie

Samsung a adoptat o abordare deschisă cu partenerii săi pentru a extinde experienţa Galaxy Tab Active2, acest lucru însemnând colaborarea cu IBM Maximo pentru a putea îngloba toate capabilităţile de gestionare a resurselor şi a mediului de lucru. Prin combinarea aptitudinilor avansate de gestionare a resurselor ale companiei IBM, împreună cu anumite caracteristici ale dispozitivului, cum ar fi integrarea datelor biometrice, modulul multi-window şi S Pen, sarcinile de monitorizare şi întreţinere a echipamentelor vor fi mai facile şi mai eficiente pentru utilizatori, indiferent de complexitatea mediului în care lucrează.

Prin această colaborare, IBM Maximo şi Samsung Mobile B2B oferă soluții la nevoile în creștere ale mediului de afaceri pentru dispozitive mobile industrializate și oferă tehnicienilor de teren noi instrumente, concepute special pentru cerințele posturilor lor” declară Sanjay Brahmawar, directorul general al companiei IBM Watson IoT Sales. „Utilizatorii vor putea să efectueze analize importante la faţa locului, precum actualizarea comenzilor sau numărarea obiectelor din inventar, printr-o interfaţă mai intuitivă şi prietenoasă a unui dispozitiv rezistent.”

În plus, Galaxy Tab Active2 are opţiuni profesionale de prindere la bordul vehiculelor destinate flotelor comerciale și sectorului public prin parteneriate cu Gamber Johnson și Ram®Mounts. Cu ajutorul colaborării cu ECOM Instruments, au fost integrate noi funcții ce oferă protecţie împotriva condiţiilor extreme regăsite în industria petrolieră, farmaceutică şi chimică. Alte funcţionalităţi sunt scanarea portabilă a codurilor de bare oferită de Koamtac, curelele de mână produse de Otterbox şi tastaturile ultrarezistente portabile de la iKey.

Inovaţie inspirată de utilizatori

Tableta Samsung Galaxy Tab Active2 deţine certificare MIL-STD-810, care asigură durabilitatea tabletei sub presiuni excesive, temperaturi ridicate, medii ostile, vibraţii sau căderi bruşte. Tableta Galaxy Tab Active2 dispune de funcții care asigură durabilitatea, cum ar fi o carcasă de protecţie împotriva şocurilor produse de la 1.2m înălţime, rezistenţă la apă şi praf prin certificarea IP68 şi un ecran tactil mai bun care permite utilizarea tabletei cu mănuşi sau mâini umede. Aceste caracteristici asigură o mai bună durabilitate în condiţii extreme, cu un design simplu şi o interfaţă care permite utilizarea tabletei cu o singură mână.

Inovaţii de ultimă generație pentru angajații din teren

Tableta subţire şi uşoară este concepută astfel pentru ca angajații din teren să lucreze într-o poziție ergonomică, aceasta având funcţionalităţi care extind instrumentele utile celor aflaţi la locul de muncă, instrumente printre care se află și o variantă îmbunătățită a noului S Pen, cu 4096 puncte de presiune şi opţiunea air command. S Pen dispune de asemenea de certificare IP68 pentru rezistenţă la apă şi praf pentru a fi folosit în medii exterioare, chiar şi în condiţii meteorologice nefavorabile.

Folosind camera îmbunătăţită de 5MP cu Auto Focus de 8MPl, utilizatorii din mediul de business vor putea capta fotografii la calitate mai bună, fie că vorbim de fotografii ale cardului de identitate sau imagini scanate, necesare în activitatea pe care o desfășoară. Un nou scanner de amprentă oferă o autentificare mai sigură, iar funcţia de recunoaştere facială reprezintă o opţiune comodă de deblocare a dispozitivului cu o singură mână. Atunci când tableta este sincronizată cu noul giroscop şi senzorii geomagnetici, angajaţii vor beneficia de o gamă mai largă de capabilităţi ale realităţii augmentate (AR). AR poate acum să fie folosită cu Galaxy Tab2 pentru programul de training al angajaţilor şi pentru gestionarea relaţiilor cu clienţii, companiile având astfel posibilitatea să-şi pregătească angajaţii într-un mediu realist fără a fi nevoie să se deplaseze în teren. Aceasta conţine, de asemenea, funcția NFC.

Dispozitivul dispune și de conectivitate LTE, încărcare facilă şi rapidă cu un control eficient al bateriei mai multor dispozitive şi pini de semnal suplimentar pentru conectarea opțională la tastatură.

Nevoia de gestionare şi securitate în afaceri

Samsung Galaxy Tab Active2 oferă companiilor soluţii îmbunătăţite de securitate, compatibile cu platforma de protecţie și autentificare biometrică Knox, inclusiv un scaner cu amprentă digitală, care oferă o autentificare optimizată la sistemul de securitate și recunoaștere facială pentru a uşura utilizarea hands-free.

Samsung Galaxy Tab Active2 va fi disponibil începând cu octombrie 2017 pe pieţe specifice. Pentru mai multe informaţii despre Galaxy Tab Active2 vizitaţi http://www.samsungmobilepress.com, http://news.samsung.com/galaxy sau www.samsung.com/galaxy

*Toate informaţiile despre specificaţiile, caracteristicile, funcţionalitățile produsului menţionate în acest document, inclusiv, dar fără a se limita la beneficii, design, preţ, componente, performanţă, disponibilitate şi capabilităţi ale produsului sunt predispuse schimbării fără a mai fi necesară nicio notificare sau formalitate prealabilă.

[Specificaţii Samsung Galaxy Tab Active2]

 

Samsung Galaxy Tab Active2

DISPLAY

8.0” WXGA TFT (1280×800)

PROCESOR

Samsung Exynos 7870

Octa-core 1.6GHz

COMPATIBILITATE

LTE Cat.6 (300Mbps)

MEMORIE

3GB + 16GB

microSD de până la 256GB

CAMERĂ

8.0MP AF + 5.0MP, Flash

PORT

USB 2.0 Type C, Pogo Pin

SENZORI

Accelerometru, Senzor de amprentă, Senzor Gyro, Senzor geomagnetic, Senzor Hall, Senzor de proximitate, Senzor de lumină RGB

CONECTIVITATE WIRELESS

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4GHz+5GHz)
Wi-Fi Direct, BT 4.2, NFC

GPS

GPS + GLONASS

DIMENSIUNI, GREUTATE

127.6 x 214.7 x 9.9mm, 415g (Wi-Fi) / 419g (LTE)

CAPACITATEA BATERIEI

4,450mAh, Înlocuibil

SISTEM DE OPERARE

Android 7.1

Durabilitate

IP68 Rezistenţă la apă şi praf,
1.2m anti-şoc cu carcasă de protecţie,
MIL-STD-810G

Pen

S Pen (Certificat IP68, 4096 Puncte de presiune, Air Command)

Securitate

Knox 2.8

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button