Știri ITTECHTelefoane

Samsung lansează doi senzori noi ISOCELL

Ieri, Samsung a anunțat doi senzori ISOCELL Plus de înaltă rezoluție cu pixeli de 0.8 μm pentru telefoane inteligente.

Cei doi senzori sunt numiți Bright GM1 și Bright GD1 – primul are 48MP, în timp ce al doilea are o rezoluție de 32MP.

Datorită dimensiunilor fizice mici și a numărului mare de pixeli, combinate cu tehnologia ISOCELL, acestea s-ar potrivi perfect cu configurațiile de azi de dual, triplu și chiar cu patru camere.

Tehnologia ISOCELL permite o performanță mai bună, în special pentru pixelii de dimensiuni reduse și asociată cu așa-numita tehnologie Tetracell, care combină patru pixeli într-o singură pentru a îmbunătăți sensibilitatea la lumină. Asta inseamna ca GM1 si GD1 pot livra fotografii de 12MP si 8MP, cu o dimensiune efectiva a pixelilor de 1,6μm.

Senzorii folosesc stabilizarea electronică a imaginii pe bază de giroscop, iar GD1 suportă HDR în timp real la înregistrarea clipurilor video.

Ambii senzori sunt așteptați să intre în producția de masă în acest trimestru, astfel încât vă veți putea aștepta să le vedeți pe telefoane la începutul anului 2019.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button