TECHRSS PaginaDeMediaȘtiri ITTelefoane

Samsung își face propriul card

Dar nu e din titaniu

Chiar dacă râdem de ce face Apple, inevitabil vedem cum restul companiilor din industria de telefonie începe să îi calce pe urme. Chiar și când nu este ceva legat de telefonie, ci de finanțe. În acest caz, Samsung a lansat propriul card.

Nu este unul de credit, precum Apple Card și nici nu este din titaniu. Este în schimb Samsung Money, un card de debit din plastic realizat în colaborare cu o companie de finanțe numită SoFi, ce va fi lansat în SUA anul acesta.

Cardul încearcă să ofere un design atractiv, întunecat, fără semne de identificare prea multe. Apar doar lucruri precum numele proprietarului și siglele celor două firme. Pentru detalii precum numărul cardului sau codul de securitate trebuie să vă folosiți de aplicația Samsung Pay de pe telefon.

Nu este clar dacă Samsung chiar are intenții de a se extinde pe partea bancară la nivel mondial (în Coreea de Sud are multiple afaceri în sectorul financiar) sau dacă încearcă doar să nu pară de parcă Apple i-a luat-o înainte și că nu are nici un fel de replică.

Deocamdată nu știu să vă spun când va ajunge Samsung Money și în restul lumii sau dacă asta se va întâmpla.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button