MORE

Samsung dezmembreaza Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge

Cand vine vorba de relatia dintre Samsung si iFixit, putem spune ca nu sta prea roz. Totusi, cu toate neajunsurile, se pare ca traficul si interesul generat de munca de dezmembrare depusa de site-ul mentionat mai sus a fost indeajuns incat Samsung sa isi demembreze noile flagship-uri, Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge, intr-un clip destul de interesant, dar care mai si explica unele componente prezente in telefon.

Design-ul sistemului de racire al Galaxy S7

Desi iFixit sunt rapizi in dezmembrarea noilor dispozitive pentru a evalua usurinta mentenantei, Samsung a organizat propria privire in interiorul noilor Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge.

Compania ofera un sumar al componentelor din care sunt formate cele doua telefoane, in locul unui proces pas-cu-pas. Totusi, se include si o explicatie asupra acelui heat-pipe de racire. iFixit au notat ca acea parte e mai mult asemanatoare cu o „crenguta de cupru”, iar Samsung spun ca teava din interiorul unul Galaxy S7 dezmembrat condenseaza vapori inapoi in forma lichida pentru a tine temperatura scazuta.

Functia e gandita sa ofere o mana de ajutor in timpul activitatilor intensive pe procesor, precum jocurile, disipand caldura folosind acea teava si un material usor pentru difuzie termica. Se include si o privire de aproape asupra restului dispozitivului, daca sunteti interesati de o perspectiva diferita de dezmembrarea de saptamana trecuta.Samsung

[Samsung]

Articole asemanatoare

Back to top button