MORE

Samsung invita dezvoltatorii romani la Samsung Developer Conference 2016

Intre 27 si 28 aprilie, la Moscone West, San Francisco, SUA, se va desfasura Samsung Developer Conference 2016. Acesta este un eveniment dedicat producatorilor software, cu mai bine de 60 de sesiuni de lucru si workshop-uri in care vor fi prezentate cele mai noi tehnologie, tehnici si solutii de dezvoltare.

SDC2016 se adreseaza oricarui studio si dezvoltator din Romania care este interesat sa dezvolte pentru Samsung dispozitive care ruleaza Android sau Tizen, dezvoltare HTML5, Health & Wellness, securitate, Virtual Reality Hardware, gaming si entertainment, wearables, Internet of Things cum ar fi solutiile inteligente pentru acasa si birou.

“Dezvoltatorii și studiourile românești de gaming sunt invitați să se alăture programului Samsung Developer. Odată intrate în această familie a Samsung, studiourile independente selectate beneficiază de programul și aparatul de promovare al Samsung. Învățând cum să inovezi pentru Samsung, mai departe, Samsung te așează în circuitul marilor jucători și dezvoltatori de aplicații” – Mihai Pohontu, vice-presedinte Emerging Platforms la Samsung – organizator SDC2016.

Mai multe informatii despre Samsung Developer Conference 2016 sunt disponibile pe pagina oficiala a evenimentului.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button