TECHRSS PaginaDeMedia

Samsung vrea să-și revină de pe urma pandemiei investind peste 200 de miliarde de dolari în diferite sectoare

Ultima perioadă nu a fost prea blândă cu producătorii hardware. Criza care a provocat îngreunarea fabricării de chip-uri și componente importante încă se resimte, însă titani precum Samsung sunt hotărâți să nu lase lucrurile așa. Producătorul sud-coreean are în plan o investiție masivă, prin care să recupereze din terenul pierdut din cauza pandemiei.

Planul se întinde pe trei ani, astfel încât până la finele lui 2023, Samsung va fi pompat un buget de 206 miliarde de dolari. Acesta va acoperi domeniile inteligenței artificiale, al semiconductorilor, al roboticii și al biofarmaceuticii din dorința de a-și consolida puterea deținută la nivel global.

Samsung are cel mai ambițios plan de până acum

Samsung menționează că un astfel de plan va conduce la descoperirea unor noi oportunități în aceste domenii, alături de progresul în serviciile de telecomunicații de ultimă generație. Din totalul bugetului, 151 de miliarde de dolari vor fi alocate fabricării de chip-uri, iar obiectivul suprem va fi îndeplinit prin diferite achiziții și fuzionări între firme.

Este un plan ambițios, chiar mai ambițios decât strategia pe trei ani din 2018. Samsung menționează că va aduce până în 2023 nici mai mult , nici mai puțin de 40 de mii de angajați pentru a grăbi procesul și pentru a reveni în forță pe piața tech.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button