Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Samsung introduce incarcarea wireless pentru telefoanele din categoria de mijloc

/
/
/

Cu totii stim că Samsung urmăreste să adauge mai multe caracteristici premium dispozitivelor sale de tip midrange pentru a depăși concurența agresivă a producătorilor chinezi, și se pare că încărcarea fără fir va fi una dintre aceste noutati.

Potrivit unui raport din Coreea de Sud, Samsung va lansa în această lună un încărcător wireless de 9W, mai ieftin, care va costa doar 15 euro. Pentru a vedea lucrurile in perspectiva, trebuie sa stiti ca in prezent placa de încărcare entry-level P3100TBEGWW costă 40 de euro.

Acest lucru indică intenția Samsung de a extinde încărcarea wireless de la modelele de top cum sunt Galaxy S și Galaxy Note până la telefoanele din seria Galaxy A și Galaxy J.

În prezent, foarte puține dispozitive produse de Oppo, vivo, Huawei sau Xiaomi oferă încărcare fără fir și niciunul dintre aceste telefoane nu se incadreaza in categoria de mijloc.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar