RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Samsung intenționează să unească seriile Galaxy S și Note

Potrivit publicației coreene The Bell, vicepreședintele Samsung, Jay Lee, caută să fuzioneze gama principală Galaxy S cu familia de dispozitive Galaxy Note. Există mai multe motive pentru care acest lucru pare logic.

În primul rând, vânzătorii chinezi obțin o cotă masivă din piața companiei Samsung în segmentul low-end și mid-range, în timp ce utilizatorii care caută modele de vârf se încruntă la prețurile în continuă creștere. În al doilea rând, deoarece anul trecut, o bună parte a comunității se străduia să găsească orice motiv convingător pentru a sări pe Note 8 în loc să se mulțumească cu Galaxy S8+.

Vom vedea întâmplându-se același lucru în acest an cu Note 9 si S9+, dacă Note 9 se dovedeste a fi la fel de asemănător cu S9+ ca în generația anterioară. Samsung a realizat acest lucru și a stabilit un obiectiv de doar 12 milioane de vânzări pentru Note 9 – o îmbunătățire minoră față de cele 11 milioane de Note 8.

Și, în cele din urmă, acest lucru pare să fie în concordanță cu zvonurile anterioare ale lansării de către Samsung nu a două, ci trei versiuni Galaxy S10, iar S10+ având un afișaj mai mare.

Deci, dacă Samsung decide să meargă pe acea cale, ne putem aștepta ca Galaxy S10+ să vină cu cea mai iconică caracteristică a seriei Note – S Pen. Asta înseamnă că utilizatorii care caută experiența clasică a modelului Galaxy S10 vor merge pe varianta obișnuită de S10, cei care doresc să facă ceva economii vor alege modelul S10 de buget, iar utilizatorii Note se vor orienta către S10+.

Această decizie va duce la economii semnificative de bani pentru dezvoltare, proiectare și producție. Îmbunătățirea gamei sale de vârf va face loc și pentru viitorul Galaxy X cu display flexibil, care ar putea fi poziționat ca fiind opțiunea cea mai de vârf.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button