Telefoane

Curtea federala respinge apelul Samsung impotriva Apple

Procesul ce a inceput in 2012 intre cele doua comanii pare sa fie pe cale sa se sfarseasca, dupa ce Curtea Federala Americana a respins apelul in cazul Apple impotriva Samsung. Moment in care putem respira toti linistiti si trage concluzia  naturala cum ca este loc in piata pentru toata lumea.

Nu si daca ai de platit intai un miliard de dolari catre Apple, daca te cheama Samsung, suma care a ajuns intr-un final la jumatate, compania fiind obligata sa plateasca 548 de milioane, care numarul magic in urma incalcarilor unor patente.

Din pacate pentru Samsung apelul a fost respins de catre Curtea Federala de Justitie, acestia considerand ca Apple sunt indreptatiti, cu toate ca Samsung a avut parte de sustinere serioasa din partea altor companii precum Google, HP si Facebook, suport care se pare ca nu i-a ajutat cu nimic.

Ce inseamna asta? Samsung o sa scoata din cont niste bani seriosi, apelul fiind respins de Curtea Suprema de Justitie America, asta insemnand ca nu mai au unde sa se duca mai sus, iar sansa la o rasturnare de situatie este inexistenta, asta daca Samsung nu scoate un iepure din palarie si nu ii surprinde pe americani. Dar nu credem in miracole si nici in Joe Pesci.

Articole asemanatoare

Back to top button