MORE

Samsung Gear VR disponibil in curand, la un pret… inselator!

La numai cateva momente după ce Samsung a anunțat că ați putea obține un Gear VR cel mai devreme luna viitoare, Oculus au anuntat si ei un detaliu foarte important: prețul!

Oculus si Samsung au la vânzare două versiuni ale Edition Gear VR Innovator – numai setul cu cască este 199 de dolari, dar dacă doriți gamepad-ul Bluetooth va trebui să urcati acel pret la 249 dolari pentru intregul pachet. Este de notat faptul că acest Gear VR este conceput pentru Galaxy Note 4, pe care va trebui să il procurati separat, în scopul de a beneficia de această experiență completa de realitate virtuala.

In conditile in care un Note 4 va va costa  probabil în jur de 300 dolari pe bază de contract și peste 800 de dolari fără, toata experiența Gear VR va fi, deci, destul de costisitoare – începând de la aproximativ 500 dolari și ajungand la aproape 1.000 dolari dacă vă decideți să fiti off-contract. Asta inseamna considerabil mai mult decat cei 350 de dolari cat a costat  Oculus Rift DK2, deși Oculus încă nu a anunțat prețul de vânzare retail al căștilor Rift.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button