Telefoane

Samsung Gear VR va fi disponibil de luna viitoare!

Samsung Gear VR, un set „mobil „de căști pentru realitata virtuala, motorizat de tehnologia Oculus si care utilizează un smartphone Samsung Galaxy Note 4 (care se vinde separat) pentru display-ul  său, va fi disponibil în America de Nord începând cu luna Decembrie, la un pret de 200 dolari, dezvaluie Oculus. Prima varianta „Innovator Editon” poate veni la pachet cu un gamepad Bluetooth pentru 50 de dolari in plus, și va puteți pre-înregistra pentru mai multe actualizări si noutati, direct prin intermediul Samsung.


blog_hero_withLogo

Dacă preferi sa fii mai degraba dezvoltator decât un consumator de VR, există încă o veste bună! Oculus a lansat kitul de dezvoltare software pentru mobil (SDK) pentru a-ti putea face de cap cu el. SDK-ul actual este orientat în special catre Gear VR și Note 4, și include codul sursă complet pentru Oculus Cinema, Oculus 360 Photos și Oculus 360 Video.

Din păcate, nu există o dată oficială de lansare pentru versiunea PC a device-ului Oculus VR, Rift. Cu toate acestea, studiile de piata sugerează o fereastră la mijlocul anului 2015 pentru versiunea beta.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. La pretul asta? Nu cred, trebuie sa fie niste taxe majore acolo care il vor face mult mai scump.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button