MORE

Samsung Gear VR stie sa redea acum in realitatea virtuala si pagini Web

Samsung Gear VR, cel putin in acest moment, este un dispozitiv de legatura intre Google Cardboard, low end-ul VR si Oculus si HTV Vive, care reprezinta high end-ul. O casca virtuala cum destul de mult potential, Samsung dorind sa ofere utilizatorilor un mediu virtual in care sa poata sa isi joace jocurile sau sa isi vada filemele. Si sinceri sa fim… le-a cam iesit.

Aplicatia Oculus pentru telefoanele compatibile Samsung este imbunatatita de la zi la zi, iar mai nou aplicatia Oculus ofera si suport pentru WebVR, un format care permite navigarea unei pagini de net intr-un mediu virtual, oferind unui potential privitor o senzatie de imersiune mult mai bine definita. 

Sigur, aplicatia Oculus de pe Gear VR are un browser, dar este departe de un produs finit, Samsung mai avand ceva suruburi si piulite de strans pana ca acesta sa poata sa se numeasca un browser perfect functional, dar includerea WebVR-ului este un plus notabil.

Detinatori unei casti Gear VR vor trebui sa activeze singuri functia, cu mentiunea ca exista riscul ca acest format, inca in faza beta, poate sa iti strice telefonul. Dar, pentru acei dintre voi care doresc sa se joace cu acest dispozitiv si sa descopere ce capabilitati ascunse are, implementarea nu pare asa un lucru rau.

[Mozila]

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button