Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Samsung Gear VR 2.0 va fi anunțat mâine

/
/
/
img

Mâine va avea loc evenimentul la care Samsung va dezvălui noile sale dispozitive din seria Galaxy, iar alături de ele va sosi și următoarea iterație a Gear VR. Însă nu trebuie să așteptăm până atunci, pentru că detalii despre Gear VR 2.0 s-au scurs deja pe internet.

Varianta noua a lui Gear VR marchează o schimbare stilistică, în primul rând, carcasa având o culoare neagră, în ton cu fiecare alt dispozitiv de realitate virtuală aflat acum pe piață. Mai important de atât, această nou iterație chiar aduc o schimbare a modului în care imaginea este vizualizată.

Fiind vorba de un dispozitiv care se bazează 100% pe telefonul utilizatorului pentru a reda VR, nu se pot oferi lucruri ca performanță mai bună sau rezoluție mai mare, dar pentru că aici sunt lentilele, se poate oferi un lucru. Câmpul vizual a fost mărit. În loc de 100 de grade, cât avea varianta inițială a lui Samsung Gear VR, ediția cea nouă se bucură de un câmp vizual de 104 de grade.

Poate că acele 4 grade nu par a fi o schimbare însemnată… și nu sunt, dar măcar este ceva. Aparent, Gear VR 2.0 duce lipsă în continuare de urmărire a poziției și nu aduce îmbunătățiri pentru efectele de supra-încălzire, aburire sau faptul că poți vedea pixelii, de zici că te uiți la imagine printr-o plasă de țânțari.

Dezvăluirea oficială va avea loc mâine seară.

[Kit Guru]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar