MORE

Samsung Gear S2 anunțat

Samsung anunță Gear S2, o nou serie de dispozitive smartwatch, menite să înlocuiască Gear S, ce a fost lansat în vara anului trecut. Nu există momentan informații despre data de lansare sau preț, dar sunt multe de spus despre celelalte caracteristici ale noii serii.

Spre deosebire de predecesorul său, Gear S2 vine cu un ecran rotund, încercând să semene mai mult cu un ceas tradițional. Această idee merge cu un pas mai departe, ceasul fiind disponibil în două variante, una mai modernă, și alta cu un aspect tradițional, ce poate fi confundată cu un ceas mecanic atunci când afișează cadranul standard.

Gear S2 vine echipat cu un procesor dual core ce rulează la 1GHz, 512MB de memorie RAM și 4GB de stocare, la fel ca Gear S, însă are un ecran circular AMOLED de 1.2 inch, cu o rezoluție de 360×360.

Dispozitivul are numeroase funcții de conectivitate, precum Wi-Fi, Bluetooth 4.1, Near Field Communication ce permite achitarea de facturi prin Samsung Pay, și chiar 3G.

Nu toate modelele vor avea suport pentru 3G, dar cele care au pot fi folosite direct la efectuarea de apeluri, mulțumită cardului e-SIM integrat, fără nevoia de a mai avea un telefon mobil atașat. Varianta 3G va veni cu o baterie veni cu o baterie de 300mAh, iar cea standard cu o baterie de 250mAh, asigurând în jur de 2-3 zile de utilizare.

Dezavantajul principal al lui Gear S2 vine sub forma varietății de aplicații. Fiind bazat pe sistemul de operare Tizen, nu vor fi la dispoziție la fel de multe aplicații ca pe Android.

[Wired]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button