MORE

Samsung Gear 360 a fost lansat

Samsung ofera de ceva vreme posibilitatea de-a viziona continut in VR folosind Gear VR si diversele sale telefoane, dar cum ramane cu realizarea de continut pentru aceste solutii?

Problema aceasta a fost rezolvata acum cu lansarea a Samsung Gear 360, o camera care poate captura imagini pe 360 de grade, atat statice cat si video, in format care atinge chiar 4K.

https://youtu.be/hocIatxuddk

Aceasta camera poate fi folosita in tandem cu majoritatea telefoanelor curente ale companiei, cum ar fi Galaxy S7, S7 Edge, seria S6 si Note 5.

Spre deosebire de majoritatea camerelor de acest gen, spre exemplu ca acel cadru facut de GoPro, aceasta camera nu costa o mana, un picior si diverse organe interne.

Samsung Gear 360 este disponibil la un pret de numai 350 de dolari/euro, dovada ca pe acest segment se pot realiza solutii destul de economice pentru ceea ce ofera. Asta ar trebui sa ofere industriei un semnal clar ca se pot face astfel de dispozitive ieftine, iar pretul lor probabil o va lua la vale pe parcursul urmatoarelor luni.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button