Telefoane

Samsung Galaxy Z Fold 4 ar putea integra o cameră telephoto chiar mai bună decât cea de pe S22 Ultra

Nu încape îndoială că Galaxy S22 Ultra este acel apex predator din ograda sud-coreenilor de la Samsung. Dar asta nu înseamnă că limitele nu pot fi depășite. Iar cum piața foldable începe să prindă din ce în ce mai bine, de ce să nu încerci să dotezi și telefoanele pliabile cu un setup de camere la fel de bun sau poate chiar mai bun?

Samsung încearcă să-și îmbunătățească pliabilele și să-și consolideze poziția și pe acest segment, iar unul din aspectele-cheie care trebuie îmbunătățite este cel legat de caracteristicile foto. Se pare că dezvoltatorul s-a pus deja la treaba și zvonurile ne spun că viitorul Galaxy Z Fold 4 va aduce la masă niște specificații forțoase. Evident, este vorba despre niște îmbunătățiri semnificative față de actualul Z Fold 3, dar este interesant să auzi că o parte dintre aceste îmbunătățiri vor întrece inclusiv capabilitățile lui S22 Ultra.

Fold 3 se folosește de un senzor principal de 12MP, un modul telephoto de 12MP cu zoom optic 2x și de un obiectiv ultrawide de 12MP. Cunoscutul Ice Universe vine cu leak-uri privind specificațiile exacte pentru Fold 4. Cel din urmă va beneficia de o cameră principală de 50MP, de un senzor ultrawide de 12MP și de un telephoto cu zoom optic 3x.

Ice Universe a ținut să precizeze în comentarii că senzorul de pe Galaxy Z Fold 4 ar putea fi cel mai bun obiectiv telephoto 3x al producătorului. De fapt, ar putea fi chiar mai puternic decât cel regăsit pe Galaxy S22 Ultra, vârful de lance al seriei, iar asta ar putea face din Galaxy Z Fold 4 unul dintre cele mai bune telefoane pe partea de specificații foto. Mă rog, cel puțin dacă ne raportăm la segmentul foldable, dar nu se știe niciodată ce ași în mânecă ar putea avea Samsung.

Este o schimbare interesantă, dar parcă nu prea este cazul să ne așteptăm la alte noutăți majore pe partea de camere. Având în vedere că Samsung se concentrează pe design-uri cât mai practice și mai subțiri pentru telefoanele sale pliabile, nu prea știu cum ar putea înghesui senzori care, fizic vorbind, sunt mai mari și mai puternici.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button